POE Results: Tufts University’s Gross Anatomy Lab

LEAVE A COMMENT

Payette recently renovated the M&V Wing of the Biomedical Research & Public Health Building at the Tufts University School of Medicine. Adaptive reuse projects like this often involve a great deal of complexity, so we conducted a Post Occupancy Evaluation to see how the occupants were using the space. This consisted of in-person interviews with the building users including faculty and staff.

The building users felt that the renovation “hit all of the marks.” The breakout spaces and kitchenettes are well-liked and being used frequently. The feedback from the teaching faculty on the anatomy lab has been very positive. Many of the faculty commented that the lighting works very well for the level of dissection and doesn’t cast shadows, which is very important for dissection. They also noted that “the soundproofing is really amazing.”


Comments received during the POE conversations from faculty and staff

 

Related Content: 
An Introduction to Tufts’ Gross Anatomy Laboratory
A New Technology-Driven Anatomy Lab at Tufts
An Elegant Communicating Stair

Leave a Comment

Payette reserves the right to restrict comments that do not contribute to the conversation, contain profanity, or seek to promote a personal or unrelated business.

Editor’s Picks

Authors

Archives

Payette Blog Categories